Review: NYC mascara Sky Rise


In een aantal filialen van Kruidvat kun je al het nieuwe make-up merk NYC spotten. New York Color heeft natuurlijk ook een mascara in de collectie en die heb ik vast getest.


Product

De nieuwe mascara van het merk NYC belooft heel wat goeds, namelijk lange wimpers! Met zijn naam, Sky Rise, hoop ik dan op superlange wimpers. Maar we weten allemaal dat we namen van mascara’s met een korreltje zout moeten nemen. De Sky Rise mascara heeft een dun borsteltje, waarmee je je onderwimpers makkelijk van een laagje mascara kunt voorzien.

Gebruik

Voor de bovenste laag vond ik het aanbrengen echter iets moeilijker. Omdat ik het moet doen met dunne en lichte wimpers, heb ik meestal een dikker borsteltje nodig. Maar ik ging vol goede moed de uitdaging met de Sky Rise mascara aan. Helaas vond ik de mascara niet prettig opbrengen, omdat het borsteltje zo dun is. Bovendien moest ik ook vaak met het borsteltje langs mijn wimpers gaan, om enigszins resultaat te zien.

Resultaat

Nadat ik eerst één laag mascara had opgebracht, heb ik deze goed laten drogen. Daarna heb ik nog een laag mascara opgedaan, dan is al iets meer resultaat zichtbaar. Mijn wimpers lijken inderdaad iets langer, wat een goed punt is. Wat mij betreft had de mascara mijn wimpers wel iets zwarter mogen maken. Maar voor €2.99 kun je ook niet alles hebben! Voor mensen die gezegend zijn met vollere wimpers, is de mascara het proberen zeker waard.


Product: NYC Skye Rise mascara
Prijs:€2,99

Pluspunten:
+ Maakt wimpers langer
+ Goedkoop

Minpunten:
– Dun borsteltje
– Duurt lang voordat je resultaat ziet

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.5″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.5″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”5.0″ ]