Review: NYC nagellak Expert Last Nail Polish


Ik heb heel wat verschillende nagellakken in mijn kast staan, maar met de Expert Last Nail Polish lijn van NYC ben ik nog niet bekend. De nagellak belooft 7 dagen te blijven zitten en ik ben erg benieuwd of het deze belofte waarmaakt.

Product

De kleur van NYC nagellak die ik test heet Make Me Blush. De nagellak belooft 7 dagen te blijven zitten. Ik ben erg benieuwd of dit echt zo is omdat heel wat merken dit beweren en het meestal niet klopt. Ook gezien de goedkope prijs, €2,99, vraag ik me af of de nagellak deze belofte nakomt.

Ik vind het flesje van de nagellak niet heel speciaal, het ziet er vrij simpel uit. Om eerlijk te zijn vind ik de kleur er in het flesje niet echt mooi uitzien en hoop dat deze op mijn nagels anders uitvalt.

Gebruik


Wanneer je het kwastje uit het potje haalt zit er erg veel nagellak op en moet je het kwastje meerdere keren aan de rand afvegen. Het kwastje smeert goed uit en door de fijne grootte kan je alle plekjes op je nagels goed lakken. Enig nadeel is dat de lak na één laagje niet echt dekkend is en je er dus meerdere lagen van nodig hebt.

De geur van de nagellak is heel sterk en niet lekker. Natuurlijk heeft nagellak altijd een aparte geur, maar bij deze lak vind ik de geur nog sterker dan normaal.

Resultaat


Ik vind de kleur van de NYC nagellak er op mijn nagels gelukkig beter uitzien dan in het potje. De nagellak glanst mooi en oogt egaal. Na 7 dagen zit de nagellak nog steeds op mijn nagels, maar is er op veel plekken af. Ik heb geen base- of topcoat gebruikt dus vind dat de nagellak ondanks dat, en de goedkope prijs, toch lang blijft zitten.


Product: NYC nagellak Expert Last Nail Polish, nr.185 Make Me Blush

Prijs: €2,99

Pluspunten:
+ Fijn kwastje
+ Goedkoop
+ Blijft redelijk lang zitten

Minpunten:
– Slechte dekking
– Vieze geur

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”7.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.