Review: NYC showtime mascara


Op jacht naar de perfecte mascara besloot ik om deze budget variant van NYC te proberen. De NYC showtime mascara belooft flink wat volume, dus ik ben benieuwd of mijn wimpers inderdaad een showtime effect krijgen.

Product


De verpakking van NYC showtime mascara is simpel. Een kleine zwarte huls met gouden letters, met een inhoud van 8 milliliter. Niet teveel gedoe, dat is ook helemaal niet nodig voor een mascara. Op de verpakking staat dat dit een volumizing mascara is.

Gebruik


De NYC showtime mascara heeft een dun borsteltje, deze pakt toch wel al mijn wimpers mee. Meestal heb ik een mascara met een grote dikke borstel, maar dit viel zeker niet tegen.

Eindresultaat


Het eindresultaat dat ik bereik met de NYC showtime mascara vind ik niet denderend. Showtime is het in ieder geval niet, maar voor een dagelijkse nude look is deze mascara wel geschikt. Hij geeft een mooie zwarte kleur en een klein beetje volume en lengte. Dit wordt niet mijn favoriet, maar het is wel een prima mascara voor de prijs die je ervoor betaalt.

Product: NYC showtime mascara
Prijs:€2,99

Pluspunten
+ Lage prijs
+ Mooi zwart

Minpunten
– Niet zoveel volume
– Niet zoveel lengte

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”6.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.5″]