Review: OPI nagellak Over the Taupe


Veel Hollywoodsterren zijn al gespot met opvallende kleurtjes OPI nagellak, maar ook de minder opvallende lakjes zijn erg mooi. Daarom koos ik ervoor om de OPI nagellak Over the Taupe te reviewen.

De nagellak van OPI is verkrijgbaar in honderden kleuren. Ook zijn er voet- en handverzorgingsproducten van het merk te koop. In Londen zit zelfs een complete OPI winkel, waar alle kleuren nagellak van het merk te koop zijn. Ik heb een paar lakjes van OPI en die zijn allemaal heel felgekleurd. Tijd dus om eens een wat minder opvallende tint te testen. Het werd OPI nagellak in de kleur Over the Taupe.

Product


Over the Taupe is een donkerbruine tint nagellak. Geen glitters of andere effecten, gewoon een mooi bruin kleurtje. De lak zit in een glazen potje met een lange zwarte dop. In OPI nagellak zitten geen schadelijke stoffen zoals Formaldehyde, DBP en Tolueen, dat is wel zo fijn voor je nagels. Ik ben fan van het kleurtje, niet te opvallend maar toch apart.

Gebruik

De nagellak droogt snel, maar dekt niet in 1 keer. Ik heb echt twee lagen nodig om de kleur mooi effen op mijn nagels te krijgen. Het kwastje lakt wel super, de lange dop ligt ook fijn in je hand. Ik draag een basecoat van Rimmel onder de lak, maar geen topcoat. De nagellak heeft nu alleen een subtiele glans, niet overdreven. Dit vind ik mooier bij deze kleur dan met een glanzende topcoat.

Resultaat


De foto’s met deze nagellak zijn gemaakt na 3 dagen. De lak blijft dus echt perfect op mijn nagels, zonder topcoat. Hij bladdert niet, en ik heb zelfs geen kleine chipjes. Ideaal dus als je een manicure wat langer wilt dragen. Ik was ook blij met de kleur, omdat hij niet zo opvallend is kon ik de nagellak overal bij dragen. De kleur is apart, maar toch ook netjes.

Product: OPI nagellak, Over The Taupe
Prijs: 13,00 euro

Pluspunten
+ Droogt snel
+ Blijft heel lang mooi
+ Fijn kwastje

Minpunten
– Prijs
– Dekt niet in 1 keer

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]