Review: Sally Hansen Salon Manicure


Zin in een lekker vrolijk kleurtje op je nagels deze lente? Ik heb de kleur 520 Shrimply Devine van Sally Hansen Salon Manicure voor je getest! Kijk snel mee om te weten wat ik ervan vind.

Product


Sally Hanson Salon Manicure belooft dat je met deze nagellak geen base of top coat meer nodig hebt. Geen manicuren van een halfuur, maar even snel je nagels lakken en gaan. Volgends het merk groeien je nagels sneller en worden ze ook sterker. Ook zou de kleur zo mooi zijn dat het lijkt alsof je zo uit een salon komt lopen. In het potje zit 14,7 ml. Dat is bijna 2 keer zoveel als bijvoorbeeld een Catrice nagellak.

Gebruik


De Sally Hanson nagellak heeft een heel fijn dik kwastje waar je makkelijk en snel je nagels mee kan lakken. De kleur is mooi roze, maar ik zie wel gelijk dat 1 laagje niet genoeg is. Je hebt zeker 2 of 3 laagjes nodig om het goed dekkend te krijgen. Het droogt redelijk snel op.

Resultaat


Om te beginnen moet ik zeggen dat nagellak nooit goed bij mij blijft zitten. Ik heb hele zwakke nagels, waardoor er snel chips in komen. Ik ben eigenlijk nog nooit een nagellak tegen gekomen die langer dan 2 dagen zonder chips op mijn nagels bleef zitten. Sally Hansen Salon Manicure 520 Shrimply Devine bleef maar liefst 5 dagen zonder chips zitten. De 6e dag heb ik de nagellak eraf gehaald.

Het merk belooft dat je nagels sneller gaan groeien en sterker worden van de nagellak. Dit is niet waar. Je nagels zijn sterk als je de nagellak erop hebt, maar zodra je het er weer afhaalt worden ze zo zwak als ze daarvoor waren. Onder je nagelriemen wordt bepaald hoe sterk je nagels zijn en hoe snel ze groeien. Het heeft geen zin om iets op je nagels te doen wat daarvoor zou helpen.

Ik vind zelf de kleur prachtig en Sally Hansen Salon Manicure nagellak heel fijn werken. Als je net als ik snel chips hebt of gewoon de lak erg mooi vindt zou ik het zeker kopen. Als je na een dag de kleur op je nagels vaak al zat bent of meer houdt van hele goedkope nagellak, dan zou ik het niet aanschaffen.

Product: Sally Hansen Salon Manicure 520 Shrimply Devine
Prijs: €11,99

Pluspunten
+ Blijft lang zitten
+ Lakt fijn

Minpunten
– Niet zo’n goede dekking
– De prijs ligt hoger dan van de meeste nagellak

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”6.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”5.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”9.0″]