Review: W.I.P nagellak Twinkie


In de Urban Outfitters kwam ik een wel heel bijzondere nagellak tegen, namelijk eentje met allemaal sterretjes en glittertjes van W.I.P met de toepasselijke naam Twinkie. Ben je benieuwd of dat deze bijzondere nagellak ook blijft zitten? Lees dan vooral deze review.

Product


De W.I.P Twinkie nagellak zit in een doorzichtig flesje waarop het teken van W.I.P te zien is. Een driehoek met deze 3 letters erin. Het potje wordt afgesloten met een lange dunne zwarte dop. Verder staat er op de nagellak dat je hem goed moet schudden voor gebruik en dat het vlambaar is. De inhoud van de verpakking is 8 ml.

Gebruik


Ik heb de W.I.P nagellak over een ander kleurtje heen gelakt omdat me dit mooier leek, dit ging erg soepel met het dunne kwastje. Wel moet je goed in de gaten houden dat er ook daadwerkelijk sterretjes meekomen uit het flesje, ze willen namelijk nogal eens achterblijven. Wat ook nog opvalt, is dat je bij het opbrengen een stinkende lijmgeur ruikt.

Resultaat


Het resultaat is erg leuk en misschien een beetje blij. Ik zal de W.I.P Twinkie nagellak vooral aanraden voor tijdens het uitgaan. Ik had geen topcoat over de lak aangebracht toen ik hem opdeed, daarom had ik verwacht dat de sterretjes en glitters er snel af zouden vallen of minder zouden worden. Maar niets is minder waar. Toen ik er na 2 dagen genoeg van had en ze eraf haalde zaten ze nog net zo mooi op mijn nagels als toen ik het aanbracht.

Product: W.I.P nagellak, nr. 2112 Twinkie
Prijs: 8,00 euro

Voordelen:
+ Blijft goed zitten
+ Ziet er leuk uit
+ Is makkelijk op te brengen

Nadelen:
– Soms moet je, je best doen om een sterretje op je kwast te krijgen
– Stinkende lijmgeur
– Niet of nauwelijks in Nederland te verkrijgen

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”8.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”7.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6.0″]