Tips om bij te komen van de feestdagen


De feestdagen zitten er weer op en ondanks dat het een gezellige tijd is, is december ook erg druk geweest. Daarom vind je hier wat tips om bij te komen van de feestdagen.

Tijdens de feestdagen zagen we er allemaal graag op ons mooist uit en werd er flink uitgepakt met make-up en andere beautyproducten. Het is daarom goed om je lichaam na de feestdagen wat rust te geven om bij te komen. Hier lees je hoe je dat doet.

Huid

Allereerst is je gezicht aan de beurt. Tijdens de feestdagen dragen de meeste vrouwen toch net wat meer make-up dan normaal, daarom is het verstandig om deze week voor wat minder make-up te kiezen zodat je huid kan bijkomen. Wil je het helemaal grondig aanpakken, las dan 1 of meerdere make-upvrije dagen in.

Naast minder make-up is het ook verstandig om deze week je huid wat extra aandacht te geven. Dit kun je doen door jezelf op een gezichtsmaskertje te trakteren en even lekker te ontspannen. Verder kun je nog gebruik maken van poriënstrips, een scrub en goede verzorgende crèmes.

Voeten

Neem deze week een lekker bad met een geurende olie om te ontspannen. Smeer je lichaam na het bad in met een voedende bodylotion- of crème. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn voeten hebben het de afgelopen feestdagen dankzij mijn geweldige killer heels zwaar te verduren gehad. Perfect moment om ze deze week te verzorgen met een voetenbad, scrub en crème.

Vergeet ook je handen niet, dankzij de kou buiten kunnen er kloofjes ontstaan en drogen ze uit. Een tube handcrème is daarom geen overbodige luxe. Ben je gek op nagellak en zagen jouw nagels er afgelopen feestdagen schitterend uit? Geef ze dan nu een paar dagen rust. Verwijder alle nagellak en gebruik een olie voor je nagelriemen. Je haren kunnen ook wel een pauze gebruiken na alle haarlak die je nodig had om je feestkapsel in bedwang te houden. Trakteer ze daarom op een goede wasbeurt en een haarmasker.

Spetterend 2012

Als laatst doe je er nog goed aan om komende dagen gezond te eten, veel water te drinken, genoeg te slapen en lekker te sporten. Al het heerlijke eten, de glazen champagne en misschien wel sigaretten hebben een negatief effect op je uiterlijk. Een grauwe huid, hese stem of bloeddoorlopen ogen zijn na de feestdagen niet vreemd. Door goed te eten, voldoende water te drinken, goede nachtrust en actief bezig te zijn zul je binnen no time weer helemaal jezelf zijn en ben je klaar voor een spetterend 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published.