Tips mooi uitzien zonder make-up


Als jij je huis niet uit durft zonder make-up, dan zijn de volgende beautytips ideaal voor jou. In dit artikel staan namelijk een aantal tips hoe je er mooi uit kunt zien zonder make-up.

Egale huid

Een egale huid heeft vaak helemaal geen make-up nodig om er goed uit te zien. Probeer daarom ’s nachts zeker acht uur te slapen en drink overdag ongeveer acht glazen water. Door veel water te drinken, ziet je huid er al sneller minder vermoeid en grauw uit. Zo heb je dan helemaal geen foundation meer nodig.

Reinigen

Maak je huid iedere avond en het liefst ook iedere ochtend goed schoon. Wanneer je dit niet doet, wordt je huid sneller oud en grauwer waardoor je minder straalt.

Epileren

Door je wenkbrauwen mooi in model te houden, heb je al een hele andere uitstraling dan wanneer je twee wilde wenkbrauwen hebt. Hou de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen in tact en epileer niet te veel, dan heb je ook geen wenkbrauwengel, potloodje of poeder meer nodig.

Vaseline

Gebruik vaseline niet alleen voor je lippen of droge plekjes, maar smeer het ook iedere avond voor je naar bed gaat op je wimpers. Hierdoor worden ze sterker en dikker waardoor ze minder snel uitvallen. Als je geen mascara of wimperkruller gebruikt, blijven ze langer gezond.

Crème

Een dag- of nachtcrème zijn vaak een goede aanvulling op je beautyritueel. Wanneer je van mening bent dat je te bleek bent zonder foundation, kun je beter kiezen voor een dagcrème met een kleurtje erin.

Masker

Om je huid echt gezond en mooi te houden zodat je in principe geen make-up nodig hebt, is het ook goed om eens in de paar dagen een gezichtsmasker op te doen. Zo verwen je je huid en hou je deze mooi en stralend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.