Tips om je uitgroei te verbergen


Je haar verven kan heel leuk zijn, maar de uitgroei die er helaas bij hoort is een stuk minder leuk. Jammer genoeg kun je er niet veel tegen doen, maar met de volgende tips om je uitgroei te verbergen kun je het wel verdoezelen!

Haarband

Een dikke haarband of sjaal is helemaal hip en daarbij natuurlijk de ideale manier om je uitgroei te verbergen. Je kunt de sjaal losjes om je hoofd binden, er een strik in maken of de uiteindes mee vlechten in een lange vlecht. Het kan allemaal en reken maar dat je er weer eens helemaal anders uitziet.

Hoedje

Naast het dragen van een haarband kun je natuurlijk ook een hoedje opzetten. In dit geval moet je wel een beetje lef hebben, want de kans is groot dat je hier opmerkingen over krijgt.

Krullen

Maak grove krullen in je haar, daardoor golft je uitgroei meer en is het minder goed te zien. Als je van jezelf geen krullen hebt, kun je ze maken met krulspelden en een heleboel haarlak.

Vlechten

Wanneer je je haar losjes vlecht, lijkt de uitgroei minder. Waardoor dit ook een geweldige oplossing is om je uitgroei te verbergen.

Uitgroeipoeder

Er schijnt speciaal uitgroeipoeder te bestaan waardoor je uitgroei minder zal opvallen. Het merk Bumble & Bumble heeft zo’n uitgroeipoeder in de collectie.

Bijverven

Er zijn speciale sticks waarmee je alleen de uitgroei van je haar kunt verven.  Als je deze tips verder niets vindt kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om het helemaal bij te verven.

Laten gaan

De kans is groot dat jij de enige bent die je zo aan je uitgroei irriteert. Misschien moet jij daar gewoon mee stoppen en blij zijn met je haar. Als het je echt teveel wordt, kun je natuurlijk altijd de bovenstaande tips om je uitgroei te verbergen gebruiken.