Tips voor nude make-up


Een dagje nude make-up kan een welkome afwisseling zijn op je dagelijkse look. Zeker wanneer je graag felle kleuren draagt zul je je nog verbazen over het effect van natuurlijke tinten. Daarom vind je hier tips voor nude make-up

Nude make-up heeft niets te maken met zonder make-up de deur uit gaan. Het is juist zaak om met de juiste tinten make-up een mooie, natuurlijke look te creëren. Het belangrijkste bij een nude look is dat je make-up gebruikt in tinten die precies aansluiten bij jouw huidskleur.

Gezicht


Wanneer je een nude make-uplook wilt creëren, begin je met een mooie zachte basis. Gebruik een concealer om je oneffenheden weg te werken, bijvoorbeeld Benefit Boi-ing of L’ Oreal Infallible concealer. Daarna breng je foundation aan, die je goed in je huid blend met een kwast. Gebruik een blush of bronzer om je jukbeenderen te accentueren of om een blos op je wangen te krijgen. Om het geheel een zachte touch te geven, maak je de look af met een poeder. Dit High Definition poeder van ELF geeft je een zacht uitstraling.

Ogen


Dat je voor een nude look gaat, betekent niet dat je geen oogschaduw kunt dragen. Houd je wimpers wel rustig en geef ze alleen wat meer volume met een klein beetje mascara, bijvoorbeeld Bad Gal van Benefit. Kies voor een oogschaduw in een lichte tint, zoals Chanel Lotus of Catrice Ooops Nude did it Again. Om je ooglook af te maken combineer je de lichte oogschaduw op je ooglid met een donkerdere tint aan de buitenkant, hier zie je Essence Get Ready.

Lippen


Je lippen mogen best wat aandacht krijgen in deze look, maar wel op een subtiele manier. Kies voor een lipgloss of lippenstift in een onopvallende tint. Zorg er, zeker bij een lipgloss, voor dat je geen velletjes op je lippen hebt zitten. Met zo’n lichte gloss zie je elk plekje. Poets je lippen zachtjes met een tandenborstel om ze zacht en glad te maken. De lipproducten hierboven zijn Catrice Lip Appeal lipgloss in Bare Necessity, Maybelline lippenstift in Pearly Pink, Essence lippenstift In the Nude en MAC Lipglass in Underage.

Nagels


Ook je nagels kun je geheel in stijl met je nude look lakken. Kies voor een roze, bruine of beige tint die goed pas bij je huidskleur. OPI Sweatheart, Catrice My Café Au Lait At Nôtre-Dame, Essie Mademoisselle, en ELF Nude zijn allemaal lichte tinten die perfect op je nude look aansluiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.