Top 5 bijzondere gezichtsmaskers


Gezichtsmaskers zijn heel goed voor de huid. Het reinigt, herstelt en voed je huid. Sommigen gebruiken de meest vreemde ingrediënten. Ik heb een top 5 gemaakt van de meest bijzondere gezichtsmaskers.

Gezichtsmasker van kattenbakvulling

De kattenbakvulling is niet alleen geschikt voor jouw huisdier, ook schijnen deze korrels heel reinigend te werken voor je huid. Kattenbakvulling? Ja, echt! Ze bevatten namelijk een soort klei, wat ook gebruikt wordt bij gezichtsmaskers uit de winkel. Het is een heel goedkoop alternatief, deze korrels kosten rond de 3 euro en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Gezichtsmasker gemixt met nachtegaalpoep

Heb je altijd al willen weten hoe Japanners aan hun mooie, porseleinen huid komen? Het geheim is het gebruik van nachtegaalpoep! Geisha’s gebruikten dit vroeger al en zelfs Victoria Beckham is er ook fan van. In deze uitwerpselen zit het bestanddeel guanine, wat je huid een soort peeling geeft. Dit product wordt zelfs ook gebruikt in Japan om zware make-up te verwijderen.

Chocolade gezichtsmasker

Chocolade is heerlijk, zorgt ervoor dat je gelukkig voelt en bevat veel anti antioxidanten. Helaas is een reep wel slecht voor de lijn, maar toch kun je ook op een andere manier genieten van deze lekkernij! Cocoa heeft niet alleen een reinigende werking, maar vertraagd ook huidveroudering.

Wortelmasker

Wortels behoren misschien niet tot jouw favoriete groenten, maar een wortel werkt wel heel goed voor een onzuivere huid. Doordat ze boordevol vitaminen en magnesium zitten, heeft dit een zuiverend effect.

Ei gezichtmasker

Een gekookt eitje vind ik altijd wel lekker, maar om het nou op mijn gezicht te gaan smeren? Echter heb ik wel vele goede reviews gelezen over dit ei masker. Het enige wat je nodig hebt is simpelweg een ei. Je huid wordt er zacht en schoon van, doordat het de poriën kleiner maakt. Bij de eerste keer moet je al direct resultaat gaan zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.