Topshop make-up zomer 2011


Topshop brengt een make-up collectie voor zomer 2011 uit genaamd Sandstorm. De inspiratie voor de kleuren komt van het Burning Man festival, een artsy festival in de Nevada woestijn. Mooie zandtinten uit de woestijnomgeving gecombineerd met zongebleekte neonkleuren van het festival.


Voor op je ogen bevat de Topshop make-up zomer 2011 oogschaduwkrijtjes in glanzend donkergrijs en goud. Deze krijtjes zijn dikker dan oogpotloden en kun je met je vinger uitsmeren over je ooglid. Er is ook oogschaduw in moussevorm met een mosgroene en een bruinrode kleur en oogschaduw duo’s met een combinatie van blauw en donkergrijs of beige met donkerrood. Waterproof eyeliner is er in metallic grijs, bruin en donkergroen.


Verder is er lippenstift in een koraalrode en een bordeauxrode tint en lipgloss in zoet roze en nude. Er is natuurlijk ook nog een blusher, dit is ook een duo met roze en bronzer erin. Nagellak mag natuurlijk niet ontbreken in deze collectie, de kleuren Cyclone (glimmend grijs), Coral (koraalroze), Sky Blue (lichtblauw) en Golden yellow (glimmend okergeel) zijn alleen of in duo’s verkrijgbaar.

Een aantal van deze artikelen kun je alvast zien in dit filmpje van Topshop waarin ze hun visie op de mogelijkheden met deze make-up laten zien.

[jwplayer config=”Beautyblog” mediaid=”15050″]

Al met al bevat de Topshop make-up voor zomer 2011 mooie kleuren in leuke verpakking, die mij helemaal in festivalstemming brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.