Wist je dat jouw kat ook stylish kan zijn?

Wist je dat jouw kat ook stylish kan zijn?

Het is enorm populair om je hond stylisch te kleden met truitjes en jassen, maar dit kan tegenwoordig ook gewoon met jouw kat. Voor honden zijn er zeker meer mogelijkheden dan voor katten, maar wist je dat jouw kat ook stylish kan zijn?

Halsband

Katten zullen het misschien niet heel fijn vinden en waarderen als je ze allerlei kleding aantrekt, maar een kattenhalsband met eventueel een lijn kan zeker geen kwaad. Hierbij zijn er ook veel soorten en maten te verkrijgen. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur, zoals zwart of grijs, maar ook voor juist een felle kleur, zoals fluoriserend geel of roze. Verder zitten er ook vaak een fluoriserend lijntje op de halsband zodat je kant ook in het donker opvalt, ook als je voor een zwarte halsband kiest. Verder zit er natuurlijk ook een belletje aan de halsband zodat je direct je kat hoort aankomen. Ook voor katten zijn er halsbandjes in leuke printjes en patronen. Verder zijn de kattenhalsbandjes en lijnen meestal gemaakt van nylon, hierdoor zijn de halsbandjes licht en irriteert het je kat niet tijdens het dragen. Bovendien is het nog handig om aan de halsband een adreskokertje te hangen, zo komt je kat altijd weer veilig thuis. Verder kun je kiezen voor een bijpassende lijn, zodat je je kat makkelijk kunt uitlaten. 

Speeltjes

Natuurlijk is het ook leuk om het speelgoed van je kat in dezelfde stijl te houden als je andere spullen voor je kat. Kies je bijvoorbeeld voor een beige halsband, dan is het ook leuk om te kiezen voor een beige mand. Het kan natuurlijk ook juist leuk zijn als je speelgoed hebt in allemaal verschillende kleuren, dit kan ook erg stylish zijn. Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleine rode ballen met een regenboog erop. Verder is het ook leuk om speeltjes voor je kat te kopen in dierenprint. Dit kunnen dan gewoon verschillende printjes bij elkaar zijn. Doordat het allemaal dierenprintjes zijn staat dit toch weer bij elkaar. Bovendien kun je de kleurtjes van het speelgoed natuurlijk ook aanpassen op het geslacht. Dit is vooral erg aandoenlijk bij kittens. 

Overige spullen

Verder kun je er natuurlijk voor kiezen om alle spulletjes in huis ook in dezelfde stijl te doen als bijvoorbeeld de halsband. Denk hierbij aan de krabpaal. Zo kun je een krabton verkrijgen in neutrale kleuren, zoals bruin, grijs en zwart. Dan kun je ervoor kiezen om de halsband, mand en eventuele speeltjes ook in het zwart te kopen. Of juist met patronen of printjes waar zwart in voorkomt, ook dan past het allemaal bij elkaar. 

Verder is het leuk om een kleur te kiezen voor de spullen van je kat die goed past bij de kleur van de vacht. Heb je een grijze kat met blauw ogen? Dan is het leuk om met bijvoorbeeld een blauw halsband juist het accent te leggen op de blauwe ogen van de kat. Heb je een zwarte kat? Dan is het juist leuk om voor een kleurtje te kiezen. Een zwarte halsband valt als het ware weg in de vacht en is niet zichtbaar.