Zo maak je je klaar in jouw droombadkamer

Zo maak je je klaar in jouw droombadkamer

Je wilt je klaarmaken in je droombadkamer voor een perfecte avond uit. Je badkamer is hier de perfecte plek voor aangezien je helemaal tot rust komt en alles binnen handbereik hebt om jezelf klaar te maken. In dit artikel behandelen we een aantal stappen die je kunt doorlopen tijdens het klaarmaken in jouw droombadkamer. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

Verzorg jezelf onder de douche

Jezelf verzorgen onder de douche is een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat je er goed uitziet. Om dit te doen is het belangrijk dat je badkamer hier goed voor ingericht is. Zo is het belangrijk dat je een goede wastafel hebt met een grote spiegel in je badkamer, waarin je jezelf kunt klaarmaken. Daarvoor wil je je natuurlijk douchen, waardoor douchecabines niet kunnen ontbreken. Heb je een open douche? Dan zijn douchewanden erg belangrijk zodat niet al het water zich verspreid over de badkamer. Verder heb je de juiste verzorgingsproducten nodig, zoals een goede shampoo, conditioner, haarmasker en body wash. Wanneer je onder de douche vandaan komt, kun je je huid nog hydrateren met een bodylotion of olie. Hierdoor zal je ook een mooie glans hebben op je huid wat er erg verzorgd uit ziet. 

Pak uit met je make-up

Vervolgens is het tijd voor je make-up. Hierbij is het fijn dat je alles binnen handbereik hebt om de perfecte look te creëren. Berg daarom je make-up op op een handige plek, bijvoorbeeld in de lades of kasten van je badkamermeubel. Je make-up en verzorgingsproducten blijven namelijk ook het beste van kwaliteit op een droge en donkere plek. Leg je make-up dus nooit in de zon, waardoor het warm kan worden. Het is eerst tijd om je huid goed te verzorgen met verschillende producten. Wanneer je dan een egale huid hebt, zul je merken dat je make-up veel mooier zal zitten. 

Doe je haar mooi

Daarna is het tijd om uit te pakken met je haar. Ook deze producten en hulpmiddelen moet je binnen handbereik hebben in je badkamer. Berg deze dus ook in je badkamermeubel op zodat je ze gemakkelijk kunt pakken. Zorg ervoor dat je haar goed beschermt is tegen de hitte van bijvoorbeeld een stijltang, krultang of föhn. Dit kun je doen met een heat protector spray. 

Kortom, om je klaar te maken in jouw droombadkamer voor een avond uit is het belangrijk dat je alle essentials in je badkamer hebt. Hiervoor is zowel de inrichting en meubels van je badkamer belangrijk, als de verzorgingsproducten.