Beautytips door mannen voor vrouwen


Als vrouw denk je vaak wel te weten wat een man aantrekkelijk vindt. Toch slaan velen de plank mis en daarom volgen hier een aantal beautytips speciaal door mannen voor vrouwen.

Wees zelfverzekerd

Dit is misschien wel belangrijkste, maar ook simpelste advies dat mannen ons kunnen geven. Als er namelijk iets bepalend is voor jouw looks, is het hoeveel zelfvertrouwen jij uitstraalt. Wat blijft er over van een mooi uiterlijk, als het wordt overschaduwd door onzekerheid? Wees zelfverzekerd en laat zien wie je bent. Dit is namelijk veel aantrekkelijker dan iemand die zich achter een dikke laag make-up verschuilt.

Niet teveel nep

Iets waar mannen echt niet van houden, is vrouwen met teveel nep. Hiermee worden vooral neppe wimpers, gewitte tanden en een zonnebank bruin-oranje huid bedoeld. Natuurlijk is het geen ramp om een beetje kleur te hebben, maar er is een verschil tussen een gezonde teint en eruit zien alsof je in een zak Doritos hebt liggen rollen.

Eenvoudige lippen

Hoewel rode lippenstift misschien heel verleidelijk oogt, houden de meeste mannen er toch meer van wanneer je de lippen wat meer naturel houdt. Een groot nadeel van opvallende lippenstift, is namelijk dat je kleur vaak afgeeft tijdens het zoenen. Bij lipgloss geldt meestal hetzelfde en daar komt nog bij dat deze vaak erg plakkerig is. Houdt de lippen daarom eenvoudig en bewaar de opvallende lipstick of gloss voor speciale gelegenheden.

Zacht haar en een zachte huid

Als er iets is waar mannen gek op zijn, is het een vrouw met zacht haar en een zachte huid. Dit is natuurlijk niet zo gek, want zelf vinden wij dit ook erg fijn. Daarnaast vinden ze ook de geur erg belangrijk. Mannen houden er niet van als wij teveel parfum dragen, maar vinden het wel erg belangrijk dat onze huid en vooral ons haar lekker ruikt.

Subtiele make-up

Een andere tip is om je make-up subtiel te houden. Mannen vinden het vreselijk om vrouwen te zien lopen met een dikke laag foundation of veel teveel mascara. Dit staat namelijk erg onnatuurlijk, iets waar ze echt een hekel aan hebben. Wel is opvallend, dat zij smokey eyes wel heel erg sexy vinden staan, maar dan natuurlijk wel voor speciale gelegenheden.

Simpel verzorgde nagels

Wij zijn gek op nail art en alles wat daarmee te maken heeft, maar mannen zijn hiervan iets minder onder de indruk. Zij vinden te lange en opvallend gelakte nagels namelijk erg onnatuurlijk overkomen. Daarbij focus je daarmee erg hun aandacht op jouw nagels, terwijl dit hen normaal niet eens echt interesseert. Overdrijf daarom niet en houd je nagels gewoon simpel, maar wel verzorgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.