Hot of Not tatoeages bij Jean Paul Gaultier


Een hoop tatoeages waren te zien tijdens de show van Jean Paul Gaultier voor de zomer 2012 collectie. Al zijn modellen waren voorzien van deze stoere plakplaatjes.

De modellen zaten vol met tatoeages tijdens de zomershow van Jan Paul Gaultier. Hun geverfde lichaam leek haast wel belangrijker dan de kleding die gedragen werd. De ene keer liep een vrouw met een zwarte tattoo de catwalk op en de andere keer met een heel kleurrijke tekening op haar arm, been of gezicht of zat ze helemaal onder. Sommige zijn nep, maar er zijn er ook bij die heel erg echt zijn. De rest van de look is ook verre van braaf, sieraden in het gezicht en grote ringen in de oren kwamen heel veel voorbij.

Voor een modeshow vind ik het een enorm gaaf idee, ondanks dat ik wel vind dat het de aandacht enorm van de kleding afleidt. In het echte leven heb ik er zo mijn twijfels over. Sommige tattoos vind ik wel heel mooi en het kan bij jonge mensen ook heel goed staan. Stiekem denk ik er wel over om er eentje te nemen hoor, maar het argument dat het gewoon heel lelijk is als je ouder wordt heeft nog steeds de overhand. Alleen gaat het hier dus om tekeningen van inkt op de catwalk. Vind jij de tatoeages Hot of Not bij de show van Jean Paul Gaultier?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Style

Leave a Reply

Your email address will not be published.