Inspiratie voor zwarte nail art

Inspiratie-voor-zwarte-nail-art
Ik ben een enorme fan van nagellak, de meeste tinten heb ik dan ook al geprobeerd. Toch ben ik een beetje huiverig voor de ultra donkere kleuren, ik weet niet zo goed of dit mij staat. Om een beetje inspiratie op te doen heb ik ideeën voor zwarte nail art uitgezocht.

Op de foto’s hieronder kom je verschillende nail arts voor zwarte nagels tegen. De meeste zijn wel gecombineerd met een kleurtje zoals goud en paars. Er zitten voorbeelden bij die erg bijzonder zijn en lijken echte kunstwerkjes. Ik ben vooral fan van de matte varianten, daar durf ik wel mee rond te lopen!

Wat vind jij van de inspiratie voor zwarte nail art? Zit er een tussen die je het mooiste vindt?

Foto’s via Weheartit

Leave a Reply

Your email address will not be published.