OPI nagellak Nicki Minaj


OPI nagellak komt met een limited collectie en ditmaal is de samenwerking met niemand minder dan Nicki Minaj. Voor de neon liefhebbers zijn er 6 lakjes in Nicki Minaj thema verkrijgbaar.

Nicki Minaj staat bekend om haar extreme gekleurde outfits en hiphop muziek. De extreme kleurtjes in haar kleding en make-up zie je ook terugkomen in de OPI nagellak collectie. De lijn bestaat uit 6 kleuren, die variëren van kauwgomroze tot aquablauw. De namen van de lakjes zijn geïnspireerd op liedjes van Nicki Minaj.

Felle kleuren


3 kleuren die gelijk opvallen zijn Pink Friday, een kauwgomroze lak, Fly, aquablauw en een limegroene lak met de naam Did It On ‘Em. Deze kleuren schreeuwen om aandacht!

Glitters


Hoe meer de lak opvalt, des te beter het bij de Diva past. Metallic 4 Life is een donkere fonkelende nagellak, die je nagels laten opvallen. Save Me is een kleur dat bij de sterallures van Nicki Minaj past. Het is een zilveren lak met regenboog glitters. Het laatste lakje in de collectie is de Super Bass Shatter, een driedimensionale paarse Shatter Coat.


Elke lak in de collectie bevat een ProWide penseel, zodat je jouw nagels makkelijker, streeploos en egaal kunt lakken. Ook is er een minisetje verkrijgbaar met 4 kleuren.

Ook al ben ik geen grote fan van Nicki Minaj, vind ik de samenwerking tussen haar en OPI tussen erg geslaagd. De lakjes Metallic 4 Life en Save Me wil ik heel graag hebben. Wat vind jij van de Nicki Minaj OPI nagellak?

[bawlu_buttons]

Leave a Reply

Your email address will not be published.