Review: NYC nagellak Bubblegum Pink


De kleur Bubblegum Pink uit de Expert Last Nail Polish collectie van NYC heb ik een paar dagen geleden uitgeprobeerd. In deze review zal ik je vertellen wat mijn mening is over deze NYC nagellak.

Product

De NYC Bubblegum Pink nagellak zit in een doorzichtig potje met een grote zwarte dop waarop NYC staat geschreven. Op de verpakking staat verder nog dat de nagellak 7 dagen op je nagels blijft zitten en zorgt voor 50 procent sterkere nagels. Ik ben benieuwd hoe lang deze kleur blijft zitten. Want de Mint Macaroon, een andere lak uit deze collectie die ik een tijdje terug heb uitgeprobeerd, bleef maar een paar dagen zitten.

Gebruik


De NYC nagellak heeft een mooi dik kwastje en een goede structuur waardoor het makkelijk is om aan te brengen, alleen duurt het wel langer dan 5 minuten voordat je een tweede laag kunt opbrengen. Verder vind ik het een leuk kleurtje, alleen dekt het niet erg mooi na 2 laagjes opgebracht te hebben.

Eindresultaat

Het kleurtje vind ik erg leuk, alleen jammer dat het na 2 laagjes niet zo mooi dekkend is als bij andere lakjes. Ook blijft de NYC Bubblegum Pink nagellak bij mij hooguit 3 dagen zitten. Maar ik hoef ook niet een nagellak die 7 dagen zit, want een hele week dezelfde kleur op je nagels is ook maar saai!

Product: NYC nagellak Expert Last Nail Polish, nr 251 Bubblegum Pink
Prijs: 2,99 euro

Voordelen:
+ Leuke kleur
+ Lage prijs

Nadelen:
– Dekt niet helemaal goed na 2 lagen
– Blijft geen 7 dagen zitten

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”6,5″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”4.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”6,5″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.