Tip voor strakke benen: verzorging


Naast voldoende beweging en een gezonde voeding, kunnen je benen ook een goede verzorging gebruiken. Strakke benen zijn mooi, maar dan moeten ze wel verzorgd zijn. Deze tip helpt je op weg naar een goede verzorging voor je benen.

Wisseldouche

Lekker is het niet als je net staat te douchen en er komt opeens ijskoud water uit de kraan, maar gezond is het wel! Spoel je benen af met koud water gevolgd door warm water en herhaal dit een aantal keer. Als je benen alleen warm water te verduren krijgen, worden ze namelijk slapper. Trakteer je benen dus op een wisseldouche, want hiermee verbeter je de bloedcirculatie en krijg je strakke benen!

Massage

Schaam je niet langer voor je beginnende cellulitis, want ook hiervoor is een oplossing. Zo kun je je benen masseren met een mengsel van amandelolie en etherische olie met cipressen en citroen. Geef niet te snel op, want deze methode werkt pas als je je benen iedere ochtend en avond uitgebreid masseert.

Smeren

Er zijn talloze crèmes die helpen je benen strakker maken en cellulitis bestrijden, maar het gebruiken van een crème is de eerste stap. Je benen elke ochtend insmeren met bodylotion zorgt voor een gehydrateerde en mooie huid. Hydratatie is erg belangrijk voor strakke benen, dus smeren maar!