Review: Rimmel Day 2 Night mascara


Net als veel vrouwen, ben ik altijd op zoek naar de perfecte mascara. Een half jaar geleden werd de mascara, die ik jaren gebruikte, helaas uit de schappen gehaald. Ik moest op zoek naar een nieuw merk en heb daarom Rimmel Day 2 Night mascara gekocht. Ik test hem voor jullie uit!

Product


De verpakking van de Rimmel Day 2 Night mascara ziet er prima uit. Opvallend is dat hij 2 doppen heeft. Dit komt doordat de mascara zogenaamd 2 borsteltjes heeft. In werkelijkheid is het 1 borstel, maar de vorm van deze borstel hangt af van welke dop je opendraait. De mascara belooft 2 dingen: lange en subtiele wimpers met de Length borstel en een volumineuze look voor ’s avonds met de Volume borstel. En dit voor maar 12,99 euro.

Gebruik


Als eerst heb ik het Length borsteltje uitgeprobeerd voor de subtiele make-up look voor overdag. De borstel is dik, maar de haartjes staan niet dicht tegen elkaar aan. Ik moet meerdere laagjes over elkaar heenbrengen, maar dan zijn mijn wimpers ook lang en gesepareerd.

Vervolgens heb ik de tweede borstel van de Rimmel Day 2 Night mascara uitgeprobeerd voor volumineuze wimpers. Deze borstel is wat dikker en de haartjes zitten dichter tegen elkaar aan. Ik kan het gemakkelijk aanbrengen, alleen ik moet uitkijken met knoeien omdat het borsteltje best dik is. Het verschil met het eerste borsteltje is direct zichtbaar. Na 2 laagjes heb ik al dikkere, vollere en volumineuzere wimpers.

Resultaat


Het resultaat van de Length borstel van de Rimmel Day 2 Night mascara is niet heel opzichtig. Je creëert er mooie, lange, gesepareerde, maar heel subtiele wimpers mee. Prima voor overdag, maar het effect is niet geweldig. Voor een dramatisch effect moet je toch echt de tweede borstel gebruiken. Deze maakt de wimpers dik en volumineus. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn wimpers zijn mooi lang en dik, de mascara klontert niet en mijn wimpers zijn gesepareerd. Daarnaast blijft de mascara ook heel de dag goed zitten!

Product: Rimmel Day 2 Night mascara, nummer 001 Black
Prijs: 12,99 euro

Pluspunten:
+ Diepzwart
+ Blijft goed zitten
+ Veel volume
+ Klontert niet
+ Gesepareerde wimpers

Minpunten:
– Effect van de Length borstel

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”7″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”8″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”8″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.