Review: Rimmel mascara Scandal Eyes


Welke vrouw wil nou geen vollere wimpers? Ik heb de nieuwe Rimmel Scandal Eyes mascara voor je gereviewd, dus kijk snel mee om te zien wat ik ervan vind.

Product


De Rimmel Scandal Eyes mascara zit in een fel oranje plastic huls, wat ik er een beetje goedkoop uit vind zien. Het bolle borsteltje is bedoeld om je wimpers van elkaar te separeren. Volgends het merk plakt geen enkel haartje aan elkaar als je deze mascara gebruikt.

Het gebruik


De mascara is goed zwart als ik het aanbreng. Het is de bedoeling dat je het voor het beste effect aanbrengt met een zigzaggende beweging. Zet het borsteltje onderaan je wimpers voor een mooi resultaat. Het borsteltje werkt fijn en ik heb het idee dat echt elk haartje mee wordt genomen als ik de mascara aanbreng.

Het resultaat


De mascara is niet waterproof, maar blijft toch de hele dag zitten. Normaal gesproken loopt het vrij snel uit bij mij, maar deze niet. Als ik het ’s ochtends aanbreng, zit het ’s avonds gewoon nog goed. Ik heb vrij lange wimpers, waardoor ik moet toegeven dat ik al erg snel tevreden ben met een mascara. Zolang het goed zwart is en blijft zitten, dan is het voor mij goed genoeg.

De Rimmel Scandal Eyes mascara is goed genoeg voor mij. Het doet wat het moet doen. Mijn wimpers zijn mooi gesepareerd, iets langer en zwart. Toch had ik van een Rimmel mascara meer verwacht. Hij verlengt mijn wimpers amper, wat vervelend kan zijn voor mensen met korte wimpers.

Een nadeel vind ik dat het randje vies wordt als je het borsteltje uit de verpakking haalt. Verder geeft de mascara niet een heel natuurlijk effect al voel ik het amper zitten. Toch gaat de mascara klonteren als je teveel laagjes aanbrengt. Als het een budget variant was zou ik het product zeker aanraden, maar voor €11,99 kun je beter krijgen.

Product: Rimmel Scandal Eyes mascara
Prijs: €11,99

Pluspunten:
+ Blijft goed zitten
+ Goed zwart

Minpunten:
– Goedkoop ogende verpakking
– Gaat klonteren als je teveel aanbrengt
– Prijs
– Randje wordt vies

[easyreview title=”Beautyblog score” cat1title=”Verpakking” cat1rating=”5.0″ cat2title=”Prijs/kwaliteit” cat2rating=”5.0″ cat3title=”Komt belofte na” cat3rating=”8.0″ cat4title=”Gebruiksgemak” cat4rating=”7.0″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.